RR Medij logo

Istaknite se, budite drugačiji!

uz proizvode top kvalitete i najpovoljnije cijene

RR Medij

O nama - RR Medij

Predstavljamo Vam mladu tvrtku čiju okosnicu čine entuzijasti i profesionalci sa višegodišnjim iskustvom.

U današnje vrijeme svaka ozbiljna tvrtka treba reklamu. Vizualni identitet bitan je čimbenik kojim se Vaša tvrtka razlikuje od sličnih u branši, te Vas ujedno čini prepoznatljivima u odnosu na konkurenciju.

Sa preko 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji, misija našeg djelovanja je poboljšati ponudu tržišta, te pritom ispuniti sve Vaše želje uz visoku razinu profesionalnosti. Ponosni smo na činjenicu da smo uspijeli zadobiti i zadržati povjerenje podosta većih tvrtki na području republike Hrvatske, iako smo noviji na tržištu.

Naš pogon temelji se isključivo na strojevima koji su ekološki prihvatljivi od EU, što je danas u Hrvatskoj rijetkost. Svi naši strojevi i potrošni materijal imaju ISO 9001 certifikat.

Cilj nam je zadovoljan klijent i dugoročna suradnja, što nastojimo postići brzim vremenskim rokom isporuke uz najmodernije strojeve na raspolaganju, pažljivim osluškivanjem Vaših zahtjeva te prihvatljivim cijenama proizvoda i usluga koje nudimo.

Zašto plaćati više? Za Vas garantiramo najkvalitetniji proizvod i najpovoljnije cijene na tržištu, od pripreme do izrade te montaže! Uvjerite se sami... Čekamo Vas!